Hoito-ohjelma

Addiktum Klinikan hoito-ohjelma koostuu kahdesta osasta, arviointikäynnistä ja hoitojaksosta. Arviointikäynnillä ei aloiteta lääkehoitoja eikä uusita reseptejä. Varsinainen hoito alkaa, jos asiakas päättää aloittaa yhdessä laaditun hoitosuunnitelman mukaisen hoidon. Tässä tapauksessa aloitetaan myös tarvittavat lääkehoidot.

Arviointikäynti

Arviointikäynnillä päihdelääkäri tekee diagnostisen arvion riippuvuussairauksista ja laatii yhdessä asiakkaan kanssa hoitosuunnitelman. Käynnillä selvitellään myös yleisimmät riippuvuussairauksiin liittyvät mielenterveysongelmat ja suunnitellaan niiden hoitoa.

Arviointikäynnin kesto on noin 60 minuuttia ja hinta 219€.

Hoitojakso

Hoitojakson aikana ponnistellaan aktiivisesti arviointikäynnillä tehdyn suunnitelman mukaisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Hoitojakso koostuu säännöllisistä päihdelääkärin ja päihdeterapeutin vastaanottokäynneistä sekä tarvittaessa lääkehoidoista.

Laboratoriokokeet  (PVK, Alat, GT, CDT) sisältyvät alkoholiriippuvuuden hoitojakson hintaan. Mikäli tarvitaan muita laboratoriokokeita tai huumetestauksia, ne veloitetaan erikseen.

Hoitojakso sisältää 9 käyntiä (3 lääkärivastaanottoa ja 6 terapeutin vastaanottoa). Hoitojakson käynnit sovitetaan yksilöllisesti 3-12 kuukauden ajalle. Vastaanotot voidaan tarvittaessa toteuttaa arviointikäynnin jälkeen turvallisesti myös videovälitteisesti, jolloin hoitoon on mahdollista hakeutua kauempaa Turusta.

Hoitojakson hinta on 1840€.

Varaa aika vastaanotolle tai soittoaika palveluneuvontaamme:

Ajanvarauspalvelustamme voit varata ajan ensikäynnille tai soittoajan maksuttomaan palveluneuvontaamme. Palveluneuvonnassa vastaamme kaikkiin palveluitamme koskeviin kysymyksiin.

Varaa aika